Začetki podjetja segajo v leto 1985, ko smo odprli mizarsko obratovalnico za razrez lesa in izdelovanje enostavnejših lesnih izdelkov, kot so opaž, obloge in vodilne letvice za predale. V naslednjih letih smo program dopolnjevali, najprej z zložljivimi vrtnimi garniturami in ležalnimi stoli, kasneje pa z lesenim stavbnim pohištvom, predvsem vhodnimi in notranjimi vrati.

big_Mizarstvo Robnik
big_stroj1

Zaradi nenehnega povečevanja proizvodnje so naši obstoječi prostori postali premajhni. Zato smo v letu 1994 zgradili novo mizarsko delavnico, ki smo jo z leti opremili s specializiranimi stroji za izdelavo vhodnih in notranjih vrat. Skladno s povečevanjem obsega proizvodnje smo pridobivali tudi vedno nove, ustrezno kvalificirane, sodelavce.

V podjetju se vseskozi zavedamo, da le razvoj in dobra tehnologija omogočata izdelavo kvalitetnih proizvodov. Zato nenehno iščemo boljše rešitve pri izdelavi vrat, hkrati pa se trudimo, da je naša proizvodnja tehnološko čimbolj izpopolnjena. Danes v podjetju razpolagamo z najsodobnejšimi mizarskimi stroji za izdelavo vrat.

Glavno vodilo našega delovanja je kupcem zagotavljati topel in eleganten dom. To bomo uresničevali tudi v prihodnje. Zavedamo se, da vrata niso več samo stavbno pohištvo ampak postajajo del opreme bivanjskega prostora, zato morajo biti stilsko skladna z ostalimi elementi prostora. V podjetju to uresničujemo pretežno s proizvodnjo vrat po naročilu, ki so popolnoma prilagojena željam naročnika.

big_stroj3
big_stroj2